NAŠA PRIČA
Opširnije +

NAŠA PRIČA

POSLOVNA PONUDA
Opširnije +

POSLOVNA PONUDA

U PONUDI
Opširnije +

U PONUDI

HOLIDAYS WITH HORSES
Read More +

HOLIDAYS WITH HORSES

AKTUELNO
Opširnije +

AKTUELNO

Перспектива за одрживост

Донаторско вече "Твој динар вреди три" - сакупили смо 190.820 дин

  • Донаторско вече "Твој динар вреди три" - сакупили смо 190.820 динара
  • уз помоћ Траг фондације = 572.460 динара !!!

На величанственој вечери, какву Аранђеловац до сада није доживео, у кафеу Башта Аранђеловац, упркос изузетно нестабилним временским условима, окупио се велики број племенитих људи. У сјајној атмосфери наш клуб је, у оквиру пројекта "Сарадњом против сиромаштва", подржаног од Траг Фондације, у партнерству са Institute for Sustainable Communities | Serbia, , а у оквиру програма "Перспектива за одрживост" уз финансијску подршку USAID Serbia, реализовао донаторско вече, под називом

"Твој динар вреди три". Вече је почело скечом ученика ОШ Милош Обреновић - "Како је Кремени постао срећан", а наставило се презентацијама три иницијативе:
1. Наткривање мањежа
2. Набавка треапијског коња
3. Наткривање простора за сено
Након презентација одвијале су се лицитације за сваку иницијативу посебно и прикупљено је 190.820,00 које ће Траг фондација удвостручити. Атмосера је била више него позитивна, а сви присутни су уживали у сваком тренутку вечери. Ово вече је уједно представљало и завршницу пројекта "Сарадњом против сиромаштва" у оквиру којега је Коњички Клуб Аранђеловац, захваљујући великом броју људи добре воље и огромног срца прикуио 15.402 $
Захваљујемо се свима који су нам помогли и који су веровали у нас !!! Волонтери КК Аранђеловац

ФОТО ГАЛЕРИЈА >>>>>>>

 

25.11.2013. Драги чланови и пијатељи Имамо задовољство да вас обавестимо да је наша организација ушла у ужи круг селекције програма Перспектива за одрживост.
Сада је пред нама озбиљан задатак припреме детаљног плана прикупљања средстава кроз фандрејзинг и филантропске активности, а у циљу стварања услова за трајну одрживост како садашњих, тако и будућих активности Коњички Клуб Аранђеловац.
План одрживости је заснован на сарадњи клуба са сеоским домаћинствима, кроз обрађивање запуштеног обрадивог земљишта, а у циљу смањивања основних трошкова клуба - хране за коње.

Резултати конкурса за програм Перспектива за одрживост

TOP