NAŠA PRIČA
Opširnije +

NAŠA PRIČA

POSLOVNA PONUDA
Opširnije +

POSLOVNA PONUDA

U PONUDI
Opširnije +

U PONUDI

HOLIDAYS WITH HORSES
Read More +

HOLIDAYS WITH HORSES

AKTUELNO
Opširnije +

AKTUELNO

Позивамо Вас: Све што сте желели да знате о Хипорехабилитацији а нисте имали кога да питате

ОПШТИНА ГРАДА АРАНЂЕЛОВЦА У САРАДЊИ СА КОЊИЧКИМ КУБОМ "АРАНЂЕЛОВАЦ" И  УДРУЖЕЊЕМ ЗА ПОМОЋ ОСОБАМА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ "ПУТНИЦИ" ПОЗИВА ВАС НА ТРИБИНУ:

СВЕ ШТО СТЕ ЖЕЛЕЛИ ДА ЗНАТЕ О ХИПОРЕХАБИЛИТАЦИЈИ, А НИСТЕ ИМАЛИ КОГА ДА ПИТАТЕ 21.10.2013. У 18.00 ЧАСОВА У ПРОСТОРУ  ОСНОВНЕ ШКОЛЕ "СВЕТИ САВА"

Позивамо Вас на презентацију програма Социјалне услуге ХИПОРЕХБИЛИТАЦИЈА.

Презентација је проистекла као логичан след наставка пружања социјалне услуге Хипорехабилитација, а испоставило се да је неопходна ради информисања како родитеља и старатеља нових корисника ове усуге, тако и свих оних који о њој нису имали прилике да се информишу на начин на који би био интерактиван.

Идеја је да се након презентације и кратког филма који илуструје Хипорехабилитацију укључите у дискусију и питате све што Вас занима чланове тима из Аранђеловца, едукованог по акредитованом програму Републичког завода за социјалну заштиту, као и Вишњу Андрић - едукатора и једног од твораца акредитованог програма.

Искористите могуће расположиве потенцијале знања и искустава људи који ће бити отворени за сва ваша питања у понедељак 21.10.2013. године у простору ОШ " Свети Сава"

Информације на телефоне: 034/6711-057; 060/6711-057

Преузмите PDF.doc


TOP